Lomamökki Venla

Vieraat: 8

Makuuhuoneet: 3

WC: 1

Varaa

Tilava, hyvin varustettu vuokramökki

Tilava, hyvin varustettu mökki vain 12 metriä lounaaseen avautuvasta rannasta. Kolmen makuuhuoneen mökissä majoittuu mukavasti seitsemän henkilöä. Tuvan isoista ikkunoista avautuu kaunis maisema Korpijärvelle, joka tuo järviluonnon melkein sisälle asti. Täällä lomaa voi viettää omassa rauhassa ilman lähinaapureita. Hyvät kalavedet tarjoavat mahdollisuuden kokeilla miten kala nappaa. Mökin pihamaalla olevalla oleskelualueella voi nauttia mukavasti päiväkahvit ja illan hämärtyessä voi siirtyä takkatulen ääreen sisätiloihin. Tälle mökille myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (31 km), Mikkelin Visulahteen (n. 54 km), Kouvolan Tykkimäkeen (n.64 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 60 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (50 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com