Lomamökki Timo

Vieraat: 5

Makuuhuoneet: 2

WC: 1

Varaa

Kodikas mökki vain 12 metriä rannasta

Kodikas mökki vain 12 metriä rannasta. Isosta maisemaikkunasta avautuu upea näkymä Korpijärven selälle ja voit astia järviluonnon sisälle asti. Matala, hiekkapohjainen, etelään avautuva suojaisa ranta, jossa viihtyvät isot sekä pienet lomailijat. Hyvät kalavedet kutsuvat vesille kalastamaan ja nauttimaan luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Perinteisen puulämmitteisen, mutta modernin saunan lämmöstä on mukava pulahtaa kirkkaaseen järviveteen uimaan tai talvella avantoon.

Sateen yllättäessä, mökin avarissa sisätiloissa on hyvä oleskella yhdessä ruokaillen tai takkatulen loimusta nauttien. Tälle mökille myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (31 km), Mikkelin Visulahteen (n. 54 km), Kouvolan Tykkimäkeen (n.64 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 60 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (50 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com