Lomamökki Lauri

Vieraat: 4

Makuuhuoneet: 1

WC: 1

Varaa

Aivan rannan tuntumassa oleva kodikas pikkumökki Lauri

Aivan rannan tuntumassa oleva kodikas pikkumökki, jossa avarat oleskelutilat 2+2 henkilölle. Maisemaikkunoista avautuu upea näkymä Korpijärvelle, joka tuo järviluonnon mökin sisälle asti. Mökki sijaitsee niemessä, omassa rauhassaan, jonka suojaisaan pihapiiriin jää oma pieni lahti. Hyvät kalavedet antavat mahdollisuuden narrata saalista ruokapöytään tai muuten vain nauttia rauhallisesta souturetkestä.

Modernin saunaosaston kiuas lämpenee perinteisesti puilla ja sieltä on mukava pulahtaa kirkasvetiseen järveen vilvoittelemaan. Tälle mökille myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (31 km), Mikkelin Kenkäveroon (n. 50 km), Maailmanperintökohde Verlan Puuhiomo ja Pahvitehtaaseen ( 57 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 60 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (50 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com