Lomamökki Kukasjärvi

Vieraat: 6

Makuuhuoneet:

WC: 1

Varaa

Kodikas hirsimökki luonnon kauniin Kukasjärven rannalla

Kodikas hirsimökki luonnon kauniin Kukasjärven rannalla. Kirkkaat kalavedet, kesällä ahvenien narraamiseen, haukien heittokalastukseen sekä talvella pilkkimiseen. Rauhallinen souturetki järvellä puolestaan rauhoittaa mielen ja antaa virtaa olemukseen. Perinteinen suomalainen puulämmitteinen sauna, josta järveen pulahtaminen kesällä ja talvella on ihana nautinto. Mökin metsän siimeksessä olevalla pihalla ja lapsiystävällisellä rannalla on mukava viettää aikaa. Ja pihapiiristä lähiympäristöineen voit poimia maistuvat mustikat makeaan piirakkaan ja syksymmällä sienet ruokapöydän antimiksi. Tälle mökille myös lemmikit ovat tervetulleita vieraita.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (40 km), Mikkelin Visulahteen tai Kenkäveroon (n. 56 km), Lappeenrantaan (n.80 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 57 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (59 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com