Lomamökki Kesähonka

Vieraat: 5

Makuuhuoneet: 1

WC: 1

Varaa

Tunnelmallinen, kesäkäyttöön tarkoitettu mökki

Kesähonka (42,5m²) on vuonna 1977 rakennettu perinteinen hirsimökki, joka on peruskorjattu ja sähköistetty vuonna 2009. Mökissä on tilaa 2+3 henkilölle. Kesähongassa on tunnelmallinen tupakeittiö, makuuhuone, puulämmitteinen sauna ja pukuhuone.

Keittiöön tulee vesi järvestä ja juomaveden saa kanisterissa vuokranantajalta. Saunan kiukaassa on kuumavesisäiliö, jossa saa pesuveden lämmitettyä. Ulkorakennuksessa ovat kuivikekäymälä ja puuliiteri.

Pihassa on terassi (17m²), jonka yhteydessä on tiilistä muurattu grilli. Lisäksi siellä on lapsille hiekkalaatikko leluineen sekä keinu.

Kesähonka sijaitsee omassa rauhassaan, vanhan mäntysekametsän ympäröimänä, 15 metrin päässä kirkasvetisen Juolasveden rannasta. Ranta on hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen, siellä on soutuvene vapaaseen käyttöön.

Varustus

Tee varaus

Honkalomat

Honkalomien huvilat sijaitsevat Mäntyharjun reittiin kuuluvan kalaisan, kirkasvetisen Juolasveden rannalla. Hulppeat maisemat, oma rauha ja luonnonläheisyys luovat mainiot edellytykset lomailuun ja virkistäytymiseen. Huviloiden välittömässä läheisyydessä oleva vaihteleva monimuotoinen metsä tarjoaa erinomaiset marjastus-, sienestys- ja ulkoilumahdollisuudet.

www.honkalomat.fi