Missä mökki, siellä Mäntyharju

Mäntyharju on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista ja vireä tapahtumapitäjä, jossa on useita museoita sekä suosittu Taidekeskus Salmela. Vaihtuvat taidenäyttelyt ja konsertit, kesäteatterit, korsumuseo, automuseo ja Iso-Pappilan museoalue, ilokuvafestivaalit, Mäntyharjun maankuulut markkinat, Repoveden kansallispuisto, Pop Up -kesäpuodit, panimoalue, luontokirkko, metsäleikkipuisto. Nämä ja lukuisat muut nähtävyydet tarjoavat uusia kokemuksia kokeneillekin matkailijoille.

Liikenneyhteydet Käytännön tietoa

Yhteystiedot

VisitMäntyharju on mäntyharjulaisten matkailualan yritysten perustama verkosto ja koostuu tällä hetkellä monipuolisesta vajaan kolmenkymmenen yrityksen joukosta. Voit tutustua yrityksiin tarkemmin tällä sivustolla ja yritysten omilla verkkosivuilla.

VisitMäntyharju.fi on erinomainen paikka suunnitella myös ryhmämatkoja. Jos mieleesi nousee kysymyksiä yritysten tarjoamista palveluista, otathan yhteyden suoraan yrityksiin. Visitmantyharjun hallituksella on vaihtuva puheenjohtaja, joten parhaiten saat meihin yhteyden yrityskohtaisesti.

Kartat ja esitteet

Asiointipisteestä on saatavilla karttoja ja esitteitä. Esitteitä löydät myös isompien ruokakauppojen esitetelineistä.

Asiointipiste (kirjastolla)
Lääkärinkuja 2, 52700 Mäntyharju
Avoinna arkisin ma-pe klo 10-15
mantyharju.fi/asiointipiste

Kesä-elokuussa Mäntyharjun torilla matkailuinfon pisteessä matkailuneuvoja paikalla 10.6.-19.8.2023 välillä ma-la klo 10-14. Muulloin infopiste toimii itsepalveluperiaatteella naapurikioskin aukioloaikojen puitteissa.

Yhteystiedot:
info@visitmantyharju.fi
044 997 2458