Missä mökki, siellä Mäntyharju

Mäntyharju on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista ja vireä tapahtumapitäjä, jossa on useita museoita sekä suosittu Taidekeskus Salmela. Vaihtuvat taidenäyttelyt ja konsertit, kesäteatterit, korsumuseo, automuseo ja Iso-Pappilan museoalue, ilokuvafestivaalit, Mäntyharjun maankuulut markkinat, Repoveden kansallispuisto, Pop Up -kesäpuodit, panimoalue, luontokirkko, metsäleikkipuisto. Nämä ja lukuisat muut nähtävyydet tarjoavat uusia kokemuksia kokeneillekin matkailijoille.

Liikenneyhteydet Käytännön tietoa

Yhteystiedot

VisitMäntyharju on mäntyharjulaisten matkailualan yritysten perustama verkosto ja koostuu tällä hetkellä monipuolisesta vajaan kolmenkymmenen yrityksen joukosta. Voit tutustua yrityksiin tarkemmin tällä sivustolla ja yritysten omilla verkkosivuilla.

VisitMäntyharju.fi on erinomainen paikka suunnitella myös ryhmämatkoja. Jos mieleesi nousee kysymyksiä yritysten tarjoamista palveluista, otathan yhteyden suoraan yrityksiin. Visitmantyharjun hallituksella on vaihtuva puheenjohtaja, joten parhaiten saat meihin yhteyden yrityskohtaisesti.

Matkailuneuvonnasta vastaa Mäntyharjun kunta

Yhteispalvelupiste
Asematie 3, 52700 Mäntyharju
Avoinna arkisin ma-pe klo 9-15 (ruokatunti klo 12–13)
Puh. 044 7707 346
matkailu@mantyharju.fi

Yhteispalvelupisteestä on saatavilla matkailuneuvontaa sekä karttoja ja esitteitä. Esitteitä ja karttoja löydät myös isompien ruokakauppojen esitetelineistä.

Kesä-elokuussa Mäntyharjun torilla on matkailuinfopiste ma-la.