Syksyn tapahtumia 2024

EtusivuBlogi → Syksyn tapahtumia 2024

”Syksy Mäntyharjussa kutsuu nauttimaan luonnon kauneudesta ja monipuolisista tapahtumista. Ohjelmassa on mm. viikonloppukursseja, tilaesittelyjä, toritapahtumia ja sunnuntaitansseja. Tule inspiroitumaan syksyn väriloistosta ja nauttimaan paikallisista tapahtumista ja aktiviteeteista Mäntyharjun upeissa järvimaisemissa!”

Lokakuu 2024

Lokakuussa on tarjolla mm. Live-keikkoja Nilkossa perjantaisin, Hämärät Markkinat ja iltatori keskustassa perjantaina 25.10., Museopäivä Woikoskella lauantaina 26.10., sekä vauhdikkaat tanssit sunnuntaisin Nuorisoseurantalolla. Kurkkaa lisää tapahtumaluettelosta.

Happy Bar Unelmassa jatkuu viikko-ohjelma koko syksyn ajan aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Lisätiedot kannattaa kurkata Happy Bar Unelman verkkosivulta.

Marraskuu 2024

Marraskuun pimeneviin iltoihin on Nilkon livekeikoissa Red Rose & Other Garden (pe 2.11.) sekä tietovisat perjantaisin 8.11. ja 22.11. klo 19:00 alkaen. Sunnuntaitansseissa Nuorisoseurantalolla esiintyvät Eija Kantola (su 3.11.), sekä PNP Henri Jokinen (su 17.11.).

Marraskuussa on muitakin konsertteja sekä isänpäiväetkot WHD Gårdilla lauantaina 9.11. Isänpäiväetkojen aikaan on mahdollista osallistua myös opastetuille kierroksille Suomen mittakaavassa ainutlaatuiseen yksityiseen Woikosken Automuseoon klo 12:00 ja 14:00 ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Joulukuu 2024

Joulukuun kohokohta on monelle perinteinen joulutori, jossa on perinteisesti tarjolla lähialueen tuottajien herkkuja, kuten paikallista tyrniglögiä ja tietenkin Kuvalan kinkut ja lisukkeet joulupöytään.

Joulukuussa saamme nauttia myös laadukkaista musiikkielämyksistä mm. Mikkelin musiikkiopiston Mäntyharjun oppilaiden joulukonsertin sekä Sibelius-lukion upean Joulushow:n merkeissä!

Nuorisoseurantalollakin tanssitaan; sunnuntaina 1.12. Finlandersin merkeissä, sunnuntaina 15.12. J.Eskelisen musiikin pyörteissä ja syyskauden sunnuntaina 29.12. päättävän Helminauhan tahtiin. Katso syksyinen tanssiohjelmisto ja tule nauttimaan!

Jää yöksi

Parhaiten pääset nauttimaan yhteisöllisistä tapahtumista ja musiikkitapahtumista jäämällä yöksi. Alla lisätiedot majoituksista keskustassa sekä upeat vuokramökkimme, huvilat ja elämysmajoitustarjonta.

Luonnon rauhaa

Voit myös nauttia alueen luonnon rauhasta patikoiden tai maastopyöräillen järvimaisemissa. Kokosimme sinulle alle muutamia hoksautuksia.

Lämpimästi tervetuloa! 🍂🍁
#mäntyharju