Ilokuvafestivaali-viikonloppu on täällä taas!

EtusivuBlogi → Ilokuvafestivaali-viikonloppu on täällä taas!

Mikä mahtava mahdollisuus nauttia hyvänmielen elokuvista, kohtaamisista ja jälleennäkemisistä, maistuvasta ruoasta ja samanhenkisten luovien ihmisten seurasta Mäntyharjussa jälleen to-su 1.-4.8.2024

Huippuluokan äänentoisto

Kaikki Mäntyharjun näytökset esitetään Mäntyharjun kulttuurisalissa, lukion yhteydessä sijaitsevassa pienessä mutta modernissa elokuvateatteri Kinossa.

Äänitekniikasta elokuvanautinto ei ainakaan jää kiinni, sillä teatterissamme on Dolby 7.1 äänijärjestelmä, jonka kahdeksan (8) äänikanavaa on toistoltaan kirkkaampi ja selkeämpi kuin edeltäjänsä, tuoden lisäsyvyyttä sekä tilan tuntua usealle kanavalle jaetun surround äänen-ansiosta. Nautinnon kruunaa Genelecin 1038CF CF kaiutinkokonaisuus. Elokuvateatterista löytyy myös induktiosilmukka ja 3D elokuvia varten käytössä on 150 kpl 3D XpanD aktiivilaseja.

Osassa tuoleja on käytössä FLEXOUND Augmented Audio™ -äänijärjestelmä, joka yhdistää huippuluokan surround-äänen ja iholla ja kehossa hienovaraisesti tuntuvan äänen värähtelyn tuottaen uudenlaisen immersiivisen äänielämyksen elokuvateattereiden yleisölle.

Katsomon kokonaiskapasiteetti on 209 tuolia. Lisäksi on 4 pyörätuolipaikkaa.

Ilokuvafestivaalin ohjelmisto

Näytöksiä on lukuisia kaikille festivaalipäiville ja tarjolla on jälleen upea kattaus erilaisia elokuvateollisuuden helmiä ympäri maailmaa. Olemme tottuneet, että 9. kerran järjestettävän festivaalin osalta kaikenlaista voi tapahtua, joten katso tarkempi ohjemalistaus festivaalin omilta verkkosivuilta osoitteesta ilokuvafestivaali.fi

Lipunmyynti

Lipunmyynti tapahtuu pääasiassa verkossa, nettilipun kautta, mutta lippuja voi ostaa myös paikan päältä. Lippuja on myynnissä sekä sarjalippuina, että yksittäisiin näytöksiin. Yksittäisen lipun hinta on 11 euroa, viiden lipun sarja on 50 euroa ja kymmenen lipun sarja 90 euroa. Hanki Ilokuvafestivaalin liput täältä.

Elokuu on ilokuu!

Tunnerikasta viikonloppua kaikille elokuvien ystäville! 🎥